Hvordan opprette en ny leverandørkonto

1. Velg koblingen «Åpne en konto».
  2. Fyll ut skjemaet for kontoopprettelse og klikk på «Logg inn»:
    • Leverandørens e-postadresse: E-postadressen som brukes for korrespondanse/varslinger fra Shopify
    • Firmanavn: Selskapets foretaksnavn
    • E-postadresse til Shopify-kontakt: E-postadressen til din primære kontaktperson hos Shopify. Dette må være en gyldig Shopify-e-postadresse.
  3. Leverandøren vil motta en e-post fra Shopify med en kobling til et sikkert skjema som ber om flere opplysninger, inkludert:
    • Bedriftens foretaksnavn, organisasjonsnummer og adresseopplysninger
    • Selskapets banknavn, adresse og kontoopplysninger
    • Støttedokumentasjon (dokumentasjon på din avtale om å levere varer eller tjenester til Shopify)

Alle spørsmål som gjelder registreringsprosessen for leverandører skal rettes til invoices@shopify.com