Så här skapar du ett nytt leverantörskonto

1. Välj länken "Öppna konto".
  2. Fyll i formuläret för att skapa ett konto och klicka på "Logga in":
    • E-postadress till leverantör: E-postadress som används för korrespondens/aviseringar med Shopify
    • Företagsnamn: Företagets juridiska namn
    • E-postadress till Shopify: E-postadress till din primära kontaktperson hos Shopify. Det måste vara en giltig e-postadress för Shopify.
  3. Leverantör kommer få ett e-postmeddelande från Shopify med en länk till ett säkert formulär för ytterligare uppgifter, inklusive:
    • Företagets juridiska namn, skattenummer och adressuppgifter
    • Företagets bank, adress och kontouppgifter
    • Supportdokumentation (bevis för arrangerad leverans av varor och tjänster till Shopify)

Frågor som gäller registreringsprocess för leverantör hänvisas till invoices@shopify.com